Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε σε συκοφαντίες περί αγενούς συμπεριφοράς σε σερβιτόρο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Οκτωβρίου 2022 11:14

Την οργισμένη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία υπήρξε αγενής απέναντι σε φοιτητή εργαζόμενο σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου πέρασε το Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα και πολλοί τη συνέδεσαν με ένα περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα εκεί.

Συγκεκριμένα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε η φήμη πως γνωστή προσωπικότητα από τον χώρο της τηλεόρασης επέδειξε κακή συμπεριφορά απέναντι σε σερβιτόρο όταν εκείνος προσπάθησε να την εξυπηρετήσει. Υποτίθεται πως ενοχλήθηκε επειδή άργησε να πάει και να πάρει την παραγγελία της.

Φυσικά, στα social media ο καθένας γράφει ό,τι θέλει ελαφρά τη καρδία. Έτσι, ορισμένοι εξέφρασαν την άποψη ότι επρόκειτο για την Καινούργιου μόνο και μόνο επειδή έτυχε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Alpha διέψευσε το γεγονός και απάντησε σε όσα συκοφαντικά γράφτηκαν για το πρόσωπο της.

«Είναι δυνατόν; Ποιος τα λέει αυτά; Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για μένα αλλά ότι είμαι αγενής και προσβάλω κόσμο που δουλεύει …ΠΟΤΕ !!! Επίσης δεν είπε παρουσιάστρια αλλά …τηλεστάρ …ψάξτε αλλού!!!», έγραψε σε σχόλιό της η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα». 

Και συνέχισε: Ευχαριστώ πολύ παιδιά … επειδή από το 0 μηδέν έχω ξεκινήσει κι εγώ .. Και φοιτήτρια δούλευα από σερβιτόρα μέχρι πωλήτρια … ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ τέτοιες συμπεριφορές και εννοείται πως δεν συνέβη ΠΟΤΕ! Τώρα αν προσπαθούν να με βλάψουν κάποιοι… δε με αγγίζει καν γιατί ξέρω πως αυτές οι ανηθικότητες.

Επειδή ο καθένας βγάζει κάτι απ’ το μυαλό του δε μπορείς να με κατηγορείς!! Δεν σ’ αρέσω σαν παρουσιάστρια; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ… Πες τη γνώμη σου… Το να με κατηγορείς για ένα ανύπαρκτο περιστατικό είναι φριχτό. Λυπάμαι αλλά δε με μεγάλωσαν έτσι απ’ το σπίτι μου».

Και κατέληξε: «Το Αχίλλειον το έχει κολλητός μου φίλος. Γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε πώς φέρθηκα και τι tips άφησα στα παιδιά που δούλευαν… Σας παρακαλώ … τέτοιες αηδίες δεν μπορώ να ακούω! Το ήθος και την ευγένειά μου δεν τη διαπραγματεύομαι».