Κατερίνα Καινούργιου: αποχαιρετά με τον τρόπο της τους συνεργάτες της που έφυγαν για άλλες εκπομπές

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 10:25

Κατερίνα Καινούργιου: αποχαιρετά με τον τρόπο της τους συνεργάτες της που έφυγαν για άλλες εκπομπές

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει και φέτος την εκπ0μπή Super Κατερίνα με αναπληρώσεις στο πάνελ αλλά και πίσω από τις κάμερες

Τις ευχές της έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στην Άννα Ζηρδέλη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της. Προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια της ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα της θέση στο Mega και δήλωσε πως χάρηκε πολύ με την εξέλιξή της. Μάλιστα στο stoty που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram τόνισε πως θα της λείψει.

«Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα, αγάπη μου. Θα μου λείψεις αλλά χαίρομαι απίστευτα για την εξέλιξή σου. Σου αξίζει η κορυφή. Σ’ αγαπώ πολύ» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Λίγο πιο συγκρατημένη ήταν ωστόσο όταν απάντησε σε Q&A για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της Χρήστου Αϊβαλιώτη. Κίνηση για την οποία είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά.

«Με τον αρχισυντάκτη τι έγινε; Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια την απομάκρυνση του;». Ρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από ακόλουθό της που ήταν περίεργος να μάθει τι συνέβη και χάλασε μια συνεργασία ετών.

Και η απάντησή της ήταν καθόλα διπλωματική και γενική. Αλλά έκανε σαφές πως δεν υπήρξε τσακωμός ανάμεσά τους.

«Με τον Χρήστο έχουμε άψογη προσωπική σχέση και τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Σεβάστηκα την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν τελειώνουν όλα με τσακωμούς παιδιά».

H παρουσιάστρια θέλει στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη νέα χρονιά. Βέβαια, ξέρει κι εκείνη ότι είναι πολύ δύσκολο να πει το ναι ο μέλλων μπαμπάς. Ο οποίος δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του (και εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη).

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει πάντως το ψηστήρι για τη μεγάλη ανατροπή. Στη Super Κατερίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν ο δημοσιογράφος Ξενοφών Σκιντζής. Ενώ για τη θέση του αρχισυντάκτη θα έχει κοντά της την Κατερίνα Πόθα.