Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ότι ο πατέρας της βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο – «Είναι ο ήρωάς μου»

Συντάκτης: Newsroom

27 Οκτωβρίου 2022 15:32

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ότι ο πατέρας της βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο – «Είναι ο ήρωάς μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε σε μια εξομολόγηση ψυχής μέσα από την εκπομπή της για τον αγαπημένο της πατέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στον πλατό της εκπομπής τον Παραολυμπιονίκη και διαγωνιζόμενο του J2US, Πάνο Τριανταφύλλου, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Με αφορμή τα όσα άκουσε από τον καλεσμένο της η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον πατέρα της, Δημήτρη που βρίσκεται σε παρόμοια θέση εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Και ο μπαμπάς μου είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Εκείνος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτό. Ήμουν 6 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος. Πώς μας έκανε να νιώθουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα διαφορετικό και πώς μας έχει μεγαλώσει».

«Με το που σε είδα, επειδή έχεις τα ίδια μάτια με τον μπαμπά μου είπα “βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου”. Ο πατέρας μου είναι 63 χρόνων, είναι ένας κούκλος και λέω πως μέσα σε αυτήν την ατυχία του, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα σπουδαίο άνθρωπο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Έπειτα η ίδια ανέφερε πως την ενοχλεί όταν ο κόσμος της λέει «κρίμα» για την κατάσταση του πατέρα της και εξομολογήθηκε: «Την επόμενη του τροχαίου, όσοι είδαν το αυτοκίνητο είπαν “Θεός σ’ χωρέστους”. Οι γονείς μου έζησαν και ο μπαμπάς μου είναι ο ηρωάς μου».

Καινούργιου: Απαντά στο σχόλιο του Μουτσινά «παλιά τηλεόραση» - «Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»

Καινούργιου: Απαντά στο σχόλιο του Μουτσινά «παλιά τηλεόραση» – «Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»

Σε ένα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε χαρακτηρίσει «παλιά τηλεόραση» αυτό που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και εκείνη είπε στον αέρα: «Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο. Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω».

«Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια».