Κατερίνα Καινούργιου: αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της! Η ρήτρα και οι… καραμπόλες

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 2021 09:00
Κατερίνα Καινούργιου: αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της! Η ρήτρα και οι… καραμπόλες

Το διαζύγιο είναι πλέον γεγονός. Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί φέτος να αναδείχθηκε βασίλισσα της πρωινής ζώνης, αλλά αποχωρεί από το Open. Τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον απομένει να δούμε τη νέα τηλεοπτική στέγη της.

Το κλίμα στη συνάντηση με το Open έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Και το διαζύγιο είναι βελούδινο, αφού πρώτα τακτοποιήθηκε το θέμα της ρήτρας. Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί πλέον να αποφασίσει για το επόμενο βήμα της.

Ποιο θα είναι αυτό; Εξαρτάται από τις… καραμπόλες που τυχόν θα προκύψουν. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Η Καινούργιου αφήνει το Open για τον όμιλο Alpha – Star.

Ο Alpha ήταν μέχρι πριν από λίγες ώρες το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Με μία προϋπόθεση. Να μετατεθεί μισή ώρα νωρίτερα η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η τελευταία όμως παρουσιάζεται ανένδοτη.

Και μάλιστα on camera είπε ότι η εκπομπή της ξεκινάει στις 8 και δεν αλλάζει. Αν λοιπόν παραμείνει το 8-11 της Σταματίνας, η Καινούργιου έρχεται για να κάνει εκπομπή σκάρτες δύο ώρες;

Οι πιέσεις από το κανάλι είναι έντονες, αλλά προς το παρόν η Τσιμτσιλή δεν κάνει βήμα πίσω.

Η εναλλακτική λύση που είναι και η πιο… βατή είναι η Κατερίνα να μετακομίσει τελικά στο Star. Στο οποίο και αναζητείται παρουσιάστρια για την πρωινή εκπομπή, αφού τελειώνουν οι Κου Κου.

Εκεί υπάρχουν οι ενδοιασμοί της Καινούργιου που προτιμούσε να είναι στον Alpha.

Οι επαφές κορυφώνονται και πολύ σύντομα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το κανάλι που θα φιλοξενήσει την Κατερίνα τη νέα σεζόν.

Πιθανότητες δεν θέλουμε να ρισκάρουμε γιατί οι εξελίξεις μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα.

Όσο για τους συνεργάτες που θα την ακολουθήσουν, αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος.