Κατερίνα Καινούργιου: «Χαίρομαι για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έχουν περάσει τόσα χρόνια»

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 11:59

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μέσα από την πρωινή της εκπομπή για τον πρώην σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ο οποίος είναι πλέον ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Κατερίνα Καινούργιου κσι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ηταν για μήνες ζευγάρι με τον έρωτά τους να καταγράφεται από τα πρωτοσέλιδα των ρφημερίδων και τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σχολίασε μέσα από την πρωινή της εκπομπής σούπερ Κατερίνα

«Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας»

Η αναφορά της πριν από λίγες ημέρες τον Βασίλη σταθοκωστόπουλο και στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και κόντρα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή οι οποίοι ύστερα από μερικές ημέρες αλληλοκατηγοριών τα βρήκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε… Δεν μου αρέσει να τα κρατάω. Χθες που σχολίασα εγώ το γεγονός, πραγματικά παρόλο που η σχέση μου με τον Βασίλη ήταν πολύ γνωστή, το έκανα με τόση χαρά μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά χαίρομαι που ο ένας βρήκε τον άλλον, φαίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι. Η Κωνσταντίνα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, δεν ήταν τόσο καριερίστα. Πραγματικά ήθελε να κάνει οικογένεια και το έλεγε από μικρή. Πάνω στον αυθορμητισμό μου είπα “Α θα το ακούει ο μπαμπάς μου”. Αυτά μπορεί να συμβούν στις οικογένειες.

Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα στεναχωρήθηκα με την πρωινή εκπομπή το Happy Day γιατί έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα από την καρδιά μου και έμειναν και σχολίαζαν τόση ώρα – το λέω με σεβασμό – αν εγώ έκανα καλά και αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, το είπα αυθόρμητα. Το να γίνει αυτό τώρα θέμα και να μείνουν σε κάτι που μπορεί να ήταν φάουλ μου, επί δέκα λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο… παιδιά με ενόχλησε, θα το πω στεναχωρήθηκα, σαν άνθρωπο με ξέρουν και τα παιδιά της εκπομπής και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης και ο κόσμος.

Πραγματικά καμία κακή πρόθεση δεν είχα. Το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση. Το είπα αυθόρμητα. Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πάρα πολύ»