Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκα επίθεση για την Μελέτη

Συντάκτης: Newsroom

28 Νοεμβρίου 2023 14:19

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας - «Δεν ακούω από το αριστερό αυτί»

Αρκετές διαδικτυακές επιθέσεις φαίνεται πως δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την τοποθέτηση της υπέρ της Ελεονώρας Μελέτη για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της. (δες εδώ τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου)

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 28/11 η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως δέχτηκε επιθέσεις στα social media καθώς πολλοί θεώρησαν ότι με την τοποθέτησή της αυτή ήθελα να «χτυπήσει» άλλες παρουσιάστριες του Mega.

«Δέχτηκα μια επίθεση στα social media γιατί στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν είναι προσωπική μου φίλη. Την εκτιμώ πολύ, αν τη δω έξω θα μιλήσουμε αλλά μέχρι εκεί. Εγώ μίλησα για μια κατάφωρη αδικία για τη συγκεκριμένη εκπομπή και ήθελα να τη στηρίξω. Μου είπαν ότι υπονοώ άλλες εκπομπές, καμία εκπομπή δεν υπονοώ, ούτε φωτογραφίζω καμία άλλη παρουσιάστρια.

Μιλάω απλά με τα γεγονότα, είναι μια εκπομπή που κάνει πολύ καλή δουλειά και σε σχέση με άλλες εκπομπές του σταθμού είναι πιο πάνω, και δεν καταλαβαίνω γιατί την πληρώνει αυτή η εκπομπή. Δε μπορώ την αδικία» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.