Κατερίνα Καινούργιου: έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της! Ο εφοπλιστής δεν θέλει τον γάμο – Πώς και ποιοι του άλλαξαν γνώμη

Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2021 08:30
Κατερίνα Καινούργιου: έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της! Ο εφοπλιστής δεν θέλει τον γάμο - Πώς και ποιοι του άλλαξαν γνώμη

Σε κρίσιμη καμπή φαίνεται ότι βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, καθώς τα σχέδιά τους για γάμο δείχνουν να ανατρέπονται.

Το ζευγάρι, το οποίο συγκατοικεί εδώ και αρκετό καιρό στο σπίτι του στο Κολωνάκι, είναι γνωστό ότι σκόπευε να παντρευτεί, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειας εκείνου.

Αντιρρήσεις που δεν προκύπτουν φυσικά από την Κατερίνα ως πρόσωπο, αλλά από την ιδιότητά της ως τηλεοπτική παρουσιάστρια και μάλιστα από τις πιο πετυχημένες και διάσημες.

Γεγονός που αναπόφευκτα φέρνει στην οικογένεια Παναγοπούλου μια δημοσιότητα που ποτέ δεν επιθύμησαν τα μέλη της.

Οι αντιρρήσεις της οικογένειας ήταν γνωστές από την αρχή της σχέσης, όμως ο νεαρός γόνος φαινόταν τόσο ερωτευμένος με την Κατερίνα Καινούργιου που έδειχνε να μην κάμπτεται στην απόφασή του όχι μόνο να μείνει μαζί της, αλλά και να επισημοποιήσει το συντομότερο δυνατό τη σχέση τους.

Κάτι που τώρα φαίνεται να αλλάζει…

Η ανατροπή

Η οικογένειά του φαίνεται ότι τελικά κερδίζει τη μάχη αυτή, καθώς ο ίδιος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, όπως λένε οι πληροφορίες, κάνει τώρα πίσω στο θέμα του γάμου, ή τουλάχιστον δεν βιάζεται όπως πριν να προχωρήσει στην επισημοποίηση που τόσο επιθυμεί η παρουσιάστρια.

Κι αυτό διότι, όπως πάντα μεταφέρουν πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην οικογένεια Παναγόπουλου, ο νεαρός δεν θέλει να δημιουργήσει ένα αγεφύρωτο ρήγμα με την οικογένειά του, εμμένοντας σε ένα γάμο στον οποίο όλοι οι άλλοι σφοδρά αντιτίθενται.

Αυτή η εξέλιξη έχει σοκάρει, φυσικά, την παρουσιάστρια, η οποία δεν την περίμενε και ήταν βέβαιη ότι η επισημοποίηση της σχέσης θα προχωρούσε κανονικά και όπως οι δύο τους είχαν σχεδιάσει.

Στο μεταξύ, η ίδια η Κατερίνα επιθυμεί πάρα πολύ όχι μόνο να παντρευτεί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά να ξεκινήσουν και τη δική τους οικογένεια.

Έτσι κι αλλιώς δεν έχει κρύψει ποτέ τηνμ επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ότι βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού.

Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, αλλά η Κατερίνα προσπαθεί, κάτι που όπως λένε άνθρωποι που την ξέρουν καλά, την οδηγεί και σε συχνές εξετάσεις προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά και τίποτα δεν εμποδίζει την πιθανότητα να μείνει έγκυος.

Μετά απ’ όλα αυτά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το ζευγάρι έχει πολλά να συζητήσει, πάντως, καθώς φαίνεται ότι τα αρχικά τους σχέδια αλλάζουν και πλέον η παρουσιάστρια θα πρέπει να διαχειριστεί τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά τη μεταστροφή του συντρόφου της.

Πηγή: περιοδικό Ciao

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.