Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ερωτευμένη ξανά; Η αποκάλυψή της και μάλιστα μπροστά στην κάμερα

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 09:07

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ερωτευμένη ξανά; Η αποκάλυψή της και μάλιστα μπροστά στην κάμερα

Επανασύνδεση, νέος έρωτας ή προσπάθεια να θολώσει τα νερά; Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φλας ρίχνοντας τη βόμβα. Είναι ξανά ερωτευμένη;

Η Κατερίνα Καινούργιου (η αλήθεια είναι ότι) έκανε restart στη ζωή της έπειτα από τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ενώ όλοι περίμεναν ότι θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους, εκείνοι (ξαφνικά;) αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαφορετικούς δρόμους.

Η παρουσιάστρια για να γυρίσει σελίδα στη ζωή της έφτασε στο σημείο να αλλάξει μέχρι και σπίτι. Έφυγε έπειτα από χρόνια από τα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα την Κηφισιά και μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας. Και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες από τη νέα φωλίτσα της.

Στη συνέχεια υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν να «παίζει» ειδύλλιο με την Καινούργιου και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Ροδόπουλο. Αλλά και αυτό έληξε πολύ γρήγορα.

Κι ενώ όλοι γνώριζαν ότι η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα ήταν μόνη, εκείνη έκανε μία απρόσμενη αποκάλυψη.

Και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής της “Super Κατερίνα”, καθώς μοιράστηκε με τους συνεργάτες της ότι έχει αγόρι.

Συγκεκριμένα, θέλησε να μάθει τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Τούνη και αν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα να τον ρωτήσει.

«Η Ιωάννα είναι μια χαρά. Αφυδατώθηκε από την υπερκόπωση. Μπήκε στο νοσοκομείο, της έβαλαν ορό και όλα καλά. Πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο, εμένα μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα, το camping. Ένα Σαββατοκύριακο μπορούμε σαν άνθρωποι να κάνουμε διαφορετικά πράγματα» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Λίγο πριν το τέλος της συζήτησής τους, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Παιδιά κι εγώ του Αγίου Πνεύματος ήμουν με τον Κοκλώνη και το αγόρι μου ήταν αλλού. Τι έγινε;».

Οι συνεργάτες της έμειναν έκπληκτοι και δεν πίστευαν όσα άκουσαν.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ή μήπως πρόκειται για επανασύνδεση; Ή μήπως ήθελε να θολώσει τα νερά; Αν και η Κατερίνα δεν μας συνηθίσει σε τέτοιες… μπλόφες. Ποιος είναι ο τυχερός;