Κατερίνα Καινούργιου: εισβάλλει στο Άσε μας ρε μαμά και υποδύεται τον εαυτό της

20 Δεκεμβρίου 2021 09:50

Κατερίνα Καινούργιου: εισβάλλει στο Άσε μας ρε μαμά και υποδύεται τον εαυτό της

Της μόδας έχει γίνει να βλέπουμε παρουσιαστές και παρουσιάστριες σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Πόσο μάλλον όταν το έχει ξανακάνει.

Κατερίνα Καινούργιου: εισβάλλει στο Άσε μας ρε μαμά και υποδύεται τον εαυτό της.

Αυτή την φορά σειρά η Κατερίνα Καινούργιου, θα εισβάλλει στο Άσε μας ρε Μαμά, σε έναν… όχι και τόσο ρόλο έκπληξη! Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί μετά τα Χριστούγεννα.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να υποδυθεί… τον εαυτό της. Ναι, αυτός θα είναι ο ρόλος της. Για την ακρίβεια η Καινούργιου θα υποδυθεί μια παρουσιάστρια, η οποία αναζητεί σπίτι. Εκεί θα συναντήσει την Έλλη, η οποία είναι μεσίτρια και θα της δείξει κάποια σπίτια.

Η παρουσιάστρια του Alpha θα έχει αρκετά γυρίσματα στο πλάι της Δήμητρας Σιγάλα. Ποστάροντας μάλιστα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες στα social media. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε συμμετάσχει εκ νέου σε σειρά και για την ακρίβεια το 2007 στην δημοφιλή σειρά του MEGA, Παρά Πέντε. Εκεί, είχε υποδυθεί μια δημοσιογράφο στο φινάλε της σειράς. Αγνώριστη βέβαια, αφού είχε εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει σήμερα.