Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ξανά μαζί! Το μυστικό ταξίδι στην Ρώμη!

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 11:44

Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου! Με νέο αμόρε ο εφοπλιστής

Φουντώνουν μέρα με την ημέρα οι φήμες για επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη ύστερα και από το μυστικό ταξίδι της παρουσιάστριας στη Ρώμη.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της ανέφερε ότι είχε πάει στην Ρώμη με έναν άγνωστο συνοδό, ο οποίος όπως η ίδια δήλωσε δεν επιθυμούσε καμία δημοσιότητα ούτε καν μία φωτογραφία στο Instagram.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

Η παρουσιάστρια συνέχισε μιλώντας για τον άγνωστο κύριο με τον οποίον βρέθηκαν στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ιταλίας

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει ξεκάθαρα ότι υπάρχει επανασύνδεση της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία και πώς και ίδιο επιθυμώ να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Άλλωστε, η δημοσιότητα προκάλεσε μεγάλη τριβή στη σχέση τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά του. Ο οποίος φαίνεται ότι δεν έσβησε ποτέ.

Παρά τον χωρισμό τους, δεν είχαν σταματήσει τις επαφές, ενώ οι κοινοί φίλοι τους έστησαν γέφυρα επανασύνδεσης. Η οποία δείχνει να πετυχαίνει. Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι περισσότερο. Το σίγουρο είναι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ξανά μαζί. Αυτή τη φορά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.