Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει κάνει μπλoκ, της είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη αλλά δεν λύθηκε»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2023 13:07

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει κάνει μπλoκ, της είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη αλλά δεν λύθηκε»

Με αφορμή τη ρήξη στη σχέση του Σάββα Πούμπουρα και της Ελένης Μενεγάκη και τα unfollow που έγιναν, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του Mega έχει κάνει μπλοκ στο instagram και την ίδια πριν από χρόνια, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που είχε παιχτεί στην εκπομπή της.

«Με έχει μπλοκ η Ελένη πολλά χρόνια, δε τη βλέπω. Τα βλέπω στα sites. Με έχει μπλοκάρει στο instagram. Τότε που ήμασταν στο “Epsilon” και το “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την είχε πειράξει. Εγώ λίγο είχα στεναχωρηθεί, έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο, είχα βγει και είχα ζητήσει και συγγνώμη από την Ελένη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν η Ελένη Μενεγάκη είχε δίκιο που ενοχλήθηκε, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δε ξέρω. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ίσχυε το ρεπορτάζ, η Ελένη επέμενε ότι δεν ίσχυε. Εγώ είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη. Δε λύθηκε. Δεν ήθελε να μιλήσουμε, εγώ προσπάθησα. Μετά όταν μεταφέρονται και λόγια και ακούς διάφορα από το περιβάλλον. Να είναι καλά η γυναίκα, εμένα μου είναι πολύ συμπαθής».

«Τα περιβάλλοντα μερικές φορές κάνουν μεγάλη ζημιά» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.