Κατερίνα Καινούργιου για Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Aν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα»

Συντάκτης: Newsroom

13 Φεβρουαρίου 2024 16:31

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το ταξίδι που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στο Ντουμπάι με πολλούς να κάνουν λόγο πως πρόβαλλε πολύ την χλιδή.

Η Βίκυ Καγιά που συνάντησε την ηθοποιό στο Ντουμπάι, απάντησε σε όσους την κακολόγησαν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν είναι κάθε εξώφυλλο βιβλίου, αυτό που νομίζεις ότι είναι».

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρεται στην ανάρτηση που έκανε στην οποία βρισκόταν στο μαγαζί του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως εξαιτίας αυτής της ανάρτησης έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια.

«Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω με τον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί -τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ- και βάζω ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς.

«Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «είναι ντροπή σου», «παρακάλα να σε παντρευτεί», «είσαι για κλάματα» κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πολλές φορές, όταν βλέπουμε τέτοια σχόλια που έχουν ένα κουκούτσι κριτικής θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.