Κατερίνα Καινούργιου: Για κρασί με φίλους στην καρδιά της Αθήνας

Συντάκτης: Newsroom

22 Δεκεμβρίου 2022 10:30

Κατερίνα Καινούργιου: Για κρασί με φίλους στην καρδιά της Αθήνας

H Κατερίνα Καινούργιου σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πέρασε χαλαρές στιγμές με φίλους της στην καρδιά της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» όποτε έχει ελεύθερο χρόνο προτιμά να κάνει σύντομες εξορμήσεις ή βγαίνει με τους φίλους της.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός  φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει το κρασί της με τους δικούς της ανθρώπους.

Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να κλέψει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με το πράσινο παλτό της.

Ξέσπασε η Κατερίνα: «Έλεγαν ότι όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου περνώντας σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της παρελθόν.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο στο παρελθόν εκτός από συνεργάτες, υπήρξαν και δύο καλοί φίλοι, μέχρι την στιγμή που ο παρουσιαστής την μπλόκαρε στα social media, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της «πεντάδας του Mega», στον Όμορφο Κόσμο, όσο συνεργαζόταν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μου λέγανε τότε στο Mega, ότι δεν θα κάνω καριέρα, ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Μπούτος. Εγώ τα λέω, δεν έχω θέμα. Ήμασταν τότε η πεντάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού και εγώ. Ξέρετε τι λέγανε; Όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου. Δεν άρεσα στον Μπούτο και μετά από χρόνια, όταν τελείωσε (το πρωινό) μου είπε δεν θα κάνεις τίποτα εσύ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ λοιπόν που λες, είμαι πολύ ατάλαντη, το ταλέντο και την ευστροφία του Δημήτρη μπορεί να μην τα έχω, αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως είχα και καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέλφους», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα «καρφιά» της για το Open

Κατερίνα Καινούργιου: Τα «καρφιά» της για το Open

Μια δήλωση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, με αφορμή την πρόωρη λήξη της συνεργασίας της Ίνας Ταραντού και του Open.

«Θέλω να πω κάτι χωρίς να είναι προσωπικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν με απασχολεί ο παρουσιαστής. Μπορεί να είναι άσχημο για έναν παρουσιαστή και εμένα να μου συνέβαινε, μου έχει συμβεί και στο παρελθόν όπως και σε άλλους, όμως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο και συνεχίζει να πληρώνεται.

Είναι πάρα πολύ άσχημο για τα παιδιά, τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε μια εκπομπή που μπορεί τελικά να βρεθούν χωρίς δουλειά. Βέβαια, μακάρι να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές που συνήθως το κάνουν αυτό οι εκπομπές. Όταν ήμουν εγώ στο OPEN υπήρχε ρήτρα τηλεθέασης. Ήμασταν και οι μόνοι που τα είχαμε πιάσει (σ.σ. τα νούμερα) εννοείται. Άσχετα αν μετά το εκτίμησαν ή όχι αλλά τέλος πάντων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.