Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Ηλιάκη: «Μπορεί και εγώ να το διαχειρίστηκα λάθος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να τη βλέπω χαρούμενη»

7 Μαρτίου 2021 14:45

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Οκ αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη. Με την οποία παρότι στο παρελθόν είχαν ψυχρανθεί πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Τις προάλλες μίλησες με πολλή συγκίνηση για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη…

Χάρηκα πάρα πολύ για τη Μαρία, ανταλλάξαμε και κάποια προσωπικά μηνύματα. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε χαθεί, όμως κάποιους ανθρώπους που τους ξέρεις καλά τους καταλαβαίνεις ακόμη και μέσα από μια φωτογραφία. Βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Μαρία στο Instagram ένιωθα πως με τον σύντροφό της είναι πολύ καλά.

Ήξερα πόσο πολύ ήθελε να κάνει οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλή αγάπη να δώσει και είμαι σίγουρη πως θα γίνει φανταστική μαμά.

Είχατε ψυχρανθεί για ένα διάστημα. Πιστεύεις ότι μπορεί να έπαιξαν ρόλο κι άλλοι σε αυτό;

Πλέον το πιστεύω ακράδαντα πως τότε μας επηρέασαν πολλά. Όταν δυο άνθρωποι που είναι κοντά απομακρύνονται, παίζουν πάντα ρόλο και τα λόγια που έχουν πει άλλοι. Μπορεί και εγώ να το διαχειρίστηκα λάθος. Αυτό που για μένα μετρά είναι πως έχω μόνο θετικά συναισθήματα για τη Μαρία και θέλω μέσα από την καρδιά μου να τη βλέπω χαρούμενη.