Κατερίνα Καινούργιου: για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από το νέο σπίτι της

27 Μαΐου 2022 16:28

Κατερίνα Καινούργιου: για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από το νέο σπίτι της

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Στόχος της ήταν να κάνει ένα restart, έπειτα από τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο και η αρχή έγινε από το νέο σπίτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετακόμισε από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας. Ήθελε να αφήσει πίσω της όλες τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Η παρουσιάστρια του Alpha μέσα από τα social media μας δίνει σχεδόν καθημερινά μια μικρή γεύση από το όμορφο διαμέρισμα, στο οποίο μένει εδώ και λίγες εβδομάδες στο Κολωνάκι.

Και πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σχεδόν μία συνολική εικόνα από το νέο σπίτι της.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα, με μεγάλους χώρους, μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια το παλιό της σπίτι ήταν ιδιαίτερα σκοτεινό και με άσχημη θέα, ενώ τώρα βρήκε επιτέλους αυτό που έψαχνε!

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε και περίμενε με ανυπομονησία να εγκατασταθεί και να απολαύσει την θαλπωρή του νέου της σπιτιού.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της έπειτα από τον ξαφνικό χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη. Ενώ όλοι πίστευαν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν μία απόφαση που τους αιφνιδίασε όλους, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως γέφυρα επανασύνδεσης. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Ροδόπουλο.
Δημοσιεύματα όμως που εκείνη δεν τα επιβεβαιώνει. Ούτε βέβαια και τα διαψεύδει.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της. Θέλει να σκεφτεί αλλά και να πάρει τις αποφάσεις της για τη ζωή της και την καριέρα της. Και η πρώτη αλλαγή στη ζωή της ήρθε με το νέο σπίτι της. Το οποίο είναι κουκλίστικο.

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι