Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2024 10:25

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της

Η εβδομάδα φαίνεται πως δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την Κατερίνα Καινούργιου αφού αποχώρησε εκτάκτως στην μέση της χθεσινής της εκπομπής  και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το πρωί της Τρίτης 6/2, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα του Happy Day θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την κατάσταση υγείας της παρουσιάστριας του ALPHA λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει.

Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA 

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Σύμφωνα, βέβαια, με πληροφορίες  η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε κολικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για κάποιες εξετάσεις. Ο «κολικός» είναι ένας πολύ συχνός και παρά πολύ ισχυρός κοιλιακός πόνος, με εντυπωσιακή έκφραση.

Δεν επιτρέπει στον ασθενή να ηρεμήσει σε κάποια αναλγητική, ήσυχη θέση, αλλάζοντας στάση ή λόγω κίνησης. Αντιθέτως, «προτιμάει» τις συχνές εναλλαγές θέσης και την κίνηση. Πολύ συχνά συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως τάση για εμετό, ωχρότητα, εφίδρωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πλέον η παρουσιάστρια είναι καλά, ξεκουράστηκε αρκετά εχθές και σήμερα επέστρεψε στα καθήκοντά της!