Κατερίνα Καινούργιου: η πρώτη δημόσια απάντηση για τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 09:00

Κατερίνα Καινούργιου: η πρώτη δημόσια απάντηση για τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να δώσει μια απάντηση ξεκάθαρη για το τι συνέβη και διαλύθηκε η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram σε Q&A και τελικά έκανε αυτό που είπε… Απάντησε σε όλα! Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ξεκάθαρα πως δεν θέλει να σχολιάσει τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και δεν θα το κάνει ποτέ. Όμως έγραψε πως η δημοσιότητα ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σχέση τους. Πράγμα που σας είχαμε γράψει από καιρό. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας διαρκώς πάνω τους. Και αυτό ήταν κάτι που το είχε ξεκαθαρίσει.

«Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τον χωρισμό σου; Ή είναι κάτι που δεν μπορείς να συζητάς ακόμα». ‘Ηταν η ερώτηση προς την Κατερίνα Καινούργιου.
Η οποία απάντησε: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

Το τελεσίγραφο του Τσαγκρίδη για τη δημοσιότητα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο. Αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο».
Κυρίως όμως ισχύει για την ίδια την παρουσιάστρια, στην οποία ο εφοπλιστής έχει θέσει έναν πολύ αυστηρό όρο: Εάν σε οποιοδήποτε στάδιο της επικοινωνίας τους, αποκαλυφθεί κάτι για τις δραστηριότητές τους, η σχέση θα τελειώσει οριστικά.

Για μια ακόμη φορά, το πρόβλημα της Κατερίνας στην προσωπική της ζωή ήταν η δημοσιότητα που έλαβε η σχέση της.

Εάν καταφέρει να ελέγξει αυτό το κομμάτι της ζωής της, ίσως τελικά η όμορφη Κατερίνα καταφέρει να βρει την ευτυχία. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πάντως, της έβαλε το τελεσίγραφο: Εάν δεν σταματήσει η δημοσιότητα, δεν έχουμε κανένα μέλλον.