Κατερίνα Καινούργιου: Μία απόλυση και μία παραίτηση στην εκπομπή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 14:30

Κατερίνα Καινούργιου: Τα «καρφιά» της για το Open

Εξελίξεις προέκυψαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Από την εκπομπή φαίνεται πως απολύθηκε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου. Ήταν εκείνη που επιμελήθηκε ένα βίντεο για το σόου «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το συγκεκριμένο βίντεο καθώς δεν έδειχνε πόσο «υπερπαραγωγή ήταν» το σόου.

«Ναι, από το βίντεο που είδαμε δεν ξέρω αν καταλάβαμε και πολλά, τέλος πάντων ήταν μία υπερπαραγωγάρα», είπε συγκεκριμένα η Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της.

Η ρεπόρτερ που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο κλιπ, απολύθηκε, ενώ παράλληλα την παραίτησή της υπέβαλε και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Κατερίνα Πόθα.

«Υπήρχε δυσαρέσκεια από την εκπομπή για το βίντεο και δεν έμειναν μέχρι εκεί. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής δήλωσε την παραίτησή της γιατί θεωρεί ότι είχε και την τελική ευθύνη», ανέφερε ρεπόρτερ του «Γεια σου».

Πάντως, η Πόθα παραμένει στη θέση της ως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Είναι, όμως, άγνωστο αν τελικά η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή ή αν απλώς διατηρείται στη θέση της μέχρι να βρεθεί η αντικατάστατριά της.

Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα.