Κατερίνα Καινούργιου: Μπήκαμε στη μοντέρνα κουζίνα του νέου της σπιτιού

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 13:24

Κατερίνα Καινούργιου: Μπήκαμε στη μοντέρνα κουζίνα του νέου της σπιτιού

Η Κατερίνα Καινούργιου, πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να κάνει restart στην προσωπική ζωή της. Και το restart ξεκίνησε από το σπίτι της.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αφήσει τα βόρεια προάστια. Έπειτα από πολλά χρόνια έφυγε από την Κηφισιά όπου ζούσε. Και μετακόμισε, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Το οποίο και έχει «ντύσει» αποκλειστικά με τι δικό της γούστο.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην κουζίνα του νέου της σπιτιού. Και πήραμε κι εμείς μια μικρή (έστω) γεύση από τη διακόσμησή της. Όπως μπορείτε να δείτε, η κουζίνα της Κατερίνας Καινούργιου είναι λευκή με μπεζ ντουλάπια, ενώ η παρουσιάστρια έχει επιλέξει μικροσυσκευές σε φιστικί απόχρωση.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε. Kαι περίμενε με ανυπομονησία να εγκατασταθεί και να απολαύσει την θαλπωρή του νέου της σπιτιού.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της έπειτα από τον ξαφνικό χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη. Ενώ όλοι πίστευαν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν μία απόφαση που τους αιφνιδίασε όλους, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως γέφυρα επανασύνδεσης. Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Ροδόπουλο.
Αλλά ούτε αυτό το ειδύλλιο προχώρησε, όπως ανέφεραν οι τελευταίες πληροφορίες.

Κατερίνα Καινούργιου: Μπήκαμε στη μοντέρνα κουζίνα του νέου της σπιτιού