Κατερίνα Καινούργιου-Νίκος Μουτσινάς: Άγριος καυγάς… για τα μάτια μιας γυναίκας

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 19:08

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βαλθεί να κλέψει τους συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν κάτι το οποίο αποτελεί αιτία πολέμου με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Κυριολεκτικά στα μαχαίρια βρίσκεται η ξανθιά παρουσιάστρια και ο Νίκος Μουτσινάς ύστερα από την ανακοίνωση της παραίτησης της βοηθού αρχισυντάκτης της εκπομπής Καλό μεσημεράκι… και της μεταγραφής της στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Αυτό αποτέλεσε αιτία πολέμου για τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση πως αυτό δεν θα γίνει ανεκτό και πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαλύσει την ομάδα της εκπομπής του.

Οι σχέσεις του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Καινούργιου το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στο ναδίρ και αυτό Αποδείχθηκε από το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε πλάνο της στην τελευταία εκπομπή Καλό μεσημεράκι.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι στενοί συνεργάτες της έχουν ξανά προκαλέσει την οργή του Νίκου Μουτσινά αυτή τη φορά όταν όλοι βρισκόντουσαν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Οpen και και είχαν προσπαθήσει να προσεγγίσουν την αρχισυντάκτρια του με τον παρουσιαστή να εισβάλλει στο γραφείο του υπεύθυνου της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ξεκαθαρίζοντας πως όποιος τολμήσει να πειράξει ή να δελεάσει συνεργάτες του θα έχει να κάνει μαζί του.

Από την άλλη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υπάρχει κυριολεκτικά διάλυση αφού οι περισσότεροι εκ των συνεργατών της έχουν φύγει τρέχοντας μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής με τις παραιτήσεις και τις απομακρύνσεις να πέφτουν βροχή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην αρχισυνταξία θα βρεθεί ο στενός συνεργάτης του Θέμη Μάλλη Γιώργος Μιχαηλίδης έχοντας ως βοηθός αρχισυντάκτη την πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά Κατερίνα Πόθα.