Κατερίνα Καινούργιου: «Ο εφοπλιστής κι εγώ»! Μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με το Φίλιππο Τσαγκρίδη

23 Μαρτίου 2021 10:00

Κατερίνα Καινούργιου: και ξαφνικά... θρίλερ με την παραμονή της στο Open! To επεισοδιακό διαζύγιο που την επηρεάζει άμεσα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Και παρά το γεγονός ότι κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια αρκετά συχνά αναφέρεται σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της.

Ενώ το τελευταίο διάστημα ανεβάζει και κοινές τους φωτογραφίες.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό OK για πρώτη φορά αναφέρθηκε ανοιχτά στη σχέση τους αποκαλύπτοντας ότι «θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του».

«Κλείνουμε δύο χρόνια σε λίγο καιρό. Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για σχέσεις που είχα τότε –και ήταν εν τέλει αδύναμες– νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή.

Ο Φίλιππος είναι για μένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική, δεν σου κρύβω, και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του.

Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου,

Ο σύντροφός της ήταν δίπλα της όταν μπήκε στο “στόχαστρο” τις τελευταίες μέρες; «Ο Φίλιππος είναι σε όλα δίπλα μου. Και είναι η φωνή της λογικής.

Αυτό το αγαπώ σε εκείνον γιατί ξέρει να βάζει πάντα τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και με ηρεμεί», απάντησε η παρουσιάστρια.

«Θέλω να κάνω οικογένεια»

Ενώ για το αν θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε:

«Δεν θα πω ψέματα, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια.

Τώρα, αν θα αποκτήσω παιδί του χρόνου ή σε πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε θα πιέσω κάποια κατάσταση, γιατί η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο αβίαστα.

Όμως θέλω να είμαι και ρεαλίστρια. Είμαι σχεδόν 36 ετών και όσο και να έχει προοδεύσει η επιστήμη, θα ήθελα μέχρι μία ηλικία να έχω γίνει μητέρα. Γιατί αν καθυστερήσω, ενδεχομένως θα δυσκολευτώ.

Από την άλλη, προφανώς δεν έχω βάλει κάποιο χρονόμετρο. Το να αποκτήσεις παιδί είναι θέλημα Θεού», είπε.

Λίγες μέρες αργότερα, η Κατερίνα μίλησε ξανά για το σύντροφό της στην εκπομπή της, αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν οι δύο τους.

Εκείνος την είχε δει και του άρεσε και η γνωριμία τους έγινε τελικά μέσω ενός κοινού τους φίλου.