Κατερίνα Καινουργιου: Πρεμιέρα την Δευτέρα με …Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

2 Σεπτεμβρίου 2022 19:45

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη δηλαδή από τον «Σασμό», στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.

Το πιο χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό επιστρέφει! «Super Κατερίνα», από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10 το πρωί.
Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά.
Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης  με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα,
σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.
Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που το ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και συμμετοχή των τηλεθεατών, με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που κάθε μέρα θα μας δένει ακόμη περισσότερο.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!
Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις μέρες μας άλλοτε γλυκές κι άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του!

Κατερίνα Καινούργιου: εντυπωσιακή στην πρώτη της συνάντηση με τους συνεργάτες της

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο γραφείο της για την πρώτη σύσκεψη λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν τη Δευτέρα με μία εντυπωσιακή εμφάνιση.
Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες της στα γραφεία της εκπομπής για την πρώτη Σύσκεψη ώστε να δουν τα θέματα για την πρεμιέρα.

Φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και κυρίως με την τσάντα που κρατούσε στα χέρια της με την υπογραφή του Christian Dior μία τσάντα που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ και οι φήμες λένε ότι είναι ο δώρο από ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Φυσικά στο πλευρό τους για την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα έχει παλιούς συνεργάτες όπως την Χρυσλα η Γεωργακοπούλου αλλά και τον Γιάννη Πουλόπουλο ενώ στην παρέα θα προστεθεί ο πρώην συνεργάτες της Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που πήρε μεταγραφή από το mega μετά την απότομη ολοκλήρωση την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.