Κατερίνα Καινούργιου: “Αδειασε” με μια φράση τον Δημήτρη Αλεξάνδρου “Δεν τον ηθελαν οι άνωθεν”

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 10:21

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα μίλησε στο Happy Day για τις αλλαγές που έγιναν  στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια ανάφερε χαρακτηριστικά για την φετινή σεζόν και για τα νέα πρόσωπα που την πλαισιώνουν.

“Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή φέτος που όλοι μου οι συνεργάτες είναι πιο έμπειροι από εμένα τηλεοπτικά. Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω τέτοιους συνεργάτες και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ούτως ή άλλως θα είναι μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, εννοώ ότι υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει σε όλα τα κανάλια μία αντίστοιχη ζώνη. Μου αρέσει να υπάρχουν πολλές εκπομπές γιατί όταν υπάρχουν πολλές εκπομπές ο κόσμος και όλοι έχουμε δουλειά. Εμένα αυτό με χαροποιεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγούμε πρώτοι”

Όσο για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τα καρφιά της Κατερίνας Καινούργιου ήταν “φονικα” «Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».

Η παρουσιάστρια του Alpha  εδωσε και τις απαντήσεις για τα κακόβουλα δημοσιεύματα «καμιά φορά περνάω από το περίπτερο και βλέπω κάτι φυλλάδες που γράφουν για όλους μας και αναρωτιέσαι “τι είναι αυτό;”. “Η Καινούργιου έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα”. Διαβάζω κάτι αστεία πράγματα και τώρα να κάτσεις να απαντήσεις; Αν ένα σοβαρό μέσο γράψει κάτι άσχημο για μένα θα κινηθώ αντίστοιχα».