Κατερίνα Καινούργιου: ράκος από την απώλεια η παρουσιάστρια! Δίπλα της συνεχώς ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Δημοσιεύθηκε: 24 Μαΐου 2021 09:20
Κατερίνα Καινούργιου: ράκος από την απώλεια η παρουσιάστρια! Δίπλα της συνεχώς ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Παρότι όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου, η τύχη δεν χαμογέλασε στο ζευγάρι. Το οποίο έζησε πριν από λίγο καιρό ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο περιοδικό Ciao από το πολύ στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μείνει έγκυος. Και φυσικά αυτή η εξέλιξη είχε προκαλέσει μεγάλη ευτυχία στο ζευγάρι.

Μόνο που δεν πρόλαβαν να χαρούν διότι σε πολύ πρώιμο στάδιο, η Κατερίνα έχασε το παιδί. Ήταν μια πολύ δύσκολη και δυσάρεστη στιγμή για το ζευγάρι.

Μια ατυχία από εκείνες που συμβαίνουν αρκετά συχνά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Και, παρότι και οι δύο ξέρουν ότι είναι πολύ νέοι και δεν έχουν κανέναν λόγο για να βιάζονται, η εξέλιξη αυτή τους κόστισε πολύ.

Το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο και ο Φίλιππος ήταν στο πλευρό της Κατερίνας σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς τη. Η οποία ευτυχώς δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην ίδια. Παρά μόνο την απόλυτα φυσιολογική στενοχώρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, φρόντισε να της κάνει μία έκπληξη.

Kατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα ποδήλατα, της πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα. Διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Το ζευγάρι είναι full in love και η ευτυχία τους δεν κρύβεται, παρά το γεγονός ότι έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κλείνουμε δύο χρόνια σε λίγο καιρό. Ο Φίλιππος είναι για μένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν.

Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική, δεν σου κρύβω, και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του.

Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο», είχε πει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για τον σύντροφό της.

Πηγή: περιοδικό Ciao