Κατερίνα Καινούργιου: Σε «καραντίνα» με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη

20 Μαρτίου 2020 08:40

Καινοουρ

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.
Η παρουσιάστρια σημειώνει αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ενώ παράλληλα ζει και έναν μεγάλο έρωτα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης -Παναγόπουλος ετοιμάζονται να κλείσουν έναν χρόνο μαζί και να το γιορτάσουν κλεισμένοι στο σπίτι, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα λόγω κορωνοϊου μέχρι τον επόμενο μήνα.
Ο φακός του YOU συνάντησε την παρουσιάστρια του Open μαζί με τον αγαπημένο της στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να στεγάσει τον έρωτά του στο σπίτι που διατηρεί ο εφοπλιστής στην περιοχή και δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του Κολωνακίου τούς συναντούν μαζί -είναι ωστόσο χαρακτηριστικό πως εκείνοι αποφεύγουν να τραβήξουν την προσοχή.
Πιστοί στην καμπάνια #μένουμε_σπίτι το YΟU τους συνάντησε την περασμένη Τρίτη στην επιστροφή τους από το κοντινό φαρμακείο όπου είχαν πάει να πάρουν μερικές απαραίτητες προμήθειες, με την παρουσιάστρια να ακολουθεί πιστά τους κανόνες υγιεινής φορώντας γάντια μιας χρήσης ακόμα και στη βόλτα της.

Ξαινιυργ