Κατερίνα Καινούργιου: «Στη Ρώμη πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί»

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 13:06

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε διακοπές και κολάζει με τις πόζες της

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή της αναφέρθηκε στο ταξίδι της στη Ρώμη αλλά και στον άνθρωπο που την συνόδευσε παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του δημόσια.

Η Κατερίνα Καινούργιου περιγράψετε απίστευτο περιστατικό με την επιστροφή της από την Ρώμη μαζί με τον άγνωστο σύνοδο της και τη στιγμή που έπεσαν πάνω στους φωτορεπόρτερ και τις κάμερες που όμως περίμεναν τον Σπύρο Μαρτίκα. Και μαζί αποκάλυψε αυτό που σας είχε αποκαλύψει το ciao.gr. Ότι δηλαδή ο έρωτας φαίνεται ότι της χτύπησε ξανά την πόρτα.

Η παρουσιάστρια κρατάει κρυφή πλέον την προσωπική ζωή της, ενώ και ο άνθρωπος που τη συνόδεψε δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα. Και αυτά φάνηκε από τα λεγόμενά της.

“Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”»