Κατερίνα Καινούργιου: «Θα ήθελα να κρατήσω τον γάμο μου κρυφό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Οκτωβρίου 2022 10:00

Στον δρόμο που χάραξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να βαδίσει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επιθυμεί ο γάμος της να μην προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή τον πρόσφατο μυστικό γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την επιθυμία της, όταν θελήσει να παντρευτεί να μην το μάθει πολύς κόσμος.

«Όταν θα είναι να παντρευτώ θα καλούσα τον Θέμη να μου πει πώς θα γίνει να μην μαθευτεί προς τα έξω. Αυτό που είπα για την Κωνσταντίνα είναι πως μου άρεσε που το κράτησε κρυφό.

Δεν σημαίνει ότι τα άτομα που είναι προβεβλημένα δεν μπορούν να κρατήσουν κρυφή μια τέτοια στιγμή. Ορίστε, γίνεται. Θα μου άρεσε και θα ήθελα να το κάνω. Αν θα γίνει ποτέ δεν ξέρω», εξομολογήθηκε η Καινούργιου, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha.

Υπενθυμίζεται πως η Καινούργιου έστειλε δημόσια της ευχές της όταν έγινε ο γάμος της Σπυροπούλου: «Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη.

Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες», είχε πει τότε.

Στη συνέχεια των δηλώσεών της στο «Happy Day», η Καινούργιου αναφέρθηκε στην αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό» του ANT1.

«Και εγώ άκουσα ότι τη Δούκισσα Νομικού θα την αντικαταστήσει η Μαρία Κορινθίου. Μου αρέσει η Μαρία. Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά είναι αγαπητή στις γυναίκες. Είναι μια ωραία γυναίκα με άποψη και σχόλιο», επισήμανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».