Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε διακοπές και κολάζει με τις πόζες της (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 08:20

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε διακοπές και κολάζει με τις πόζες της

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το καλοκαίρι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, πλέον, απολαμβάνει τις διακοπές της και δείχνει ανανεωμένη. Και πολύ χαρούμενη.

Η Κατερίνα Καινούργιου φρόντισε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram να μας δείξει πόσο όμορφα περνά. Με τις φωτογραφίες της όμως… κόλασε παράλληλα και τον ανδρικό πληθυσμό. Πόζαρε άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες. Η ίδια, σέξι με το μαύρο μπικίνι που φόρεσε και με bronze επιδερμίδα φωτογραφήθηκε σε μια ειδυλλιακή παραλία.

H Καινούργιου διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της ελληνικής showbiz. Βέβαια, για να «χτίσει» τέτοιο σώμα χρειάζονται και θυσίες. Δεν αρκούν μόνο τα γονίδια και ρίχνει το βάρος στη γυμναστική.

 

«Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Κάνω αερόβια, ασκήσεις ενδυνάμωσης και TRX», έχει πει κατά το παρελθόν.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της; Επειδή ενίοτε υποκύπτει στη σοκολάτα αλλά και το παραπανίσιο φαγητό, αποφεύγει τον υδατάνθρακα και προτιμάει το ψάρι. Αυτά έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Σημαντικά για την παρουσιάστρια το νερό, τα φρούτα όπως και το πράσινο τσάι.

Αντίθετα, στη λίστα των «απαγορευμένων» περιλαμβάνονται ο καφές, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.

Η παρουσιάστρια δείχνει ότι βρίσκεται στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα. Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της. Στην τελευταία εκπομπή της ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι είναι ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα, είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στη Ρώμη κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ενώ τώρα κάνουν διακοπές μαζί. Πρόσφατα ήταν καλεσμένη σε γάμο, όπου κουμπάρος ήταν ο αγαπημένος της. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η επανασύνδεση πέτυχε για τα καλά.

Αρκεί να μην εκτεθεί πάλι η σχέση τους στη δημοσιότητα. Είναι ο όρος που έχει βάλει ο επιχειρηματίας στην Κατερίνα. Η έκθεση αυτή τους δημιούργησε αρκετά προβλήματα και προστριβές μεταξύ τους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Τώρα θα πρέπει να μείνουν μακριά από τα φλας αν θέλουν να πετύχει η δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους.