Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks

Συντάκτης: Newsroom

5 Δεκεμβρίου 2022 23:07

Η Κατερίνα Καραβάτου στην ΕΡΤ; Η αποκάλυψη της Σκορδά

Μπορεί να βλέπουμε την καμπάνια συμμετοχών για το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, όμωσ ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει την παρουιάστρια . Ίσως γιατί οι υπέυθυνοι θέλουν να υπάρχει λίγο σασπένς αφού είναι για το δεύτερο μισό της σεζόν .

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας», η πρεμιέρα αναμλενεται να γίνει στις 16 Ιανουαρίου.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναλαμβάνει και επίσημα την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας, ενώ μαζί με την Βίκυ Κουλιανού και τον Άγγελο Μπράτη θα αποτελούν την βασική πυραμίδα του My Style Rocks.

«Τo σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου με παρουσιάστρια οριστικά και αμετάκλητα την Κατερίνα Καραβάτου», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και πρόσθεσε για τα πρόσωπα που θα δούμε στο My Style Rocks: «Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα πολύ καλό casting για τις κυρίες που πρόκειται να δούμε και πρέπει να σας πω, πώς θα είναι κορίτσια που τα ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη. Πρόσωπα που έχουμε δει σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας».