Κατερίνα Καραβάτου: «Εγώ αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια»

22 Σεπτεμβρίου 2021 22:15

Κατερίνα Καραβάτου: «Εγώ αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια»

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για την πορεία της Κατερίνας και την μεγάλη αλλαγή της.

Κατερίνα Καραβάτου: «Εγώ αυτούς που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια».

«Αν δεν είμαι εντάξει έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα, ζορίζομαι ιδιαίτερα. Αυτό, όμως, μου δίνει μια τεράστια δύναμη. Γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και ξέρεις ότι έχεις πει την αλήθεια, τότε, αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ. Τότε έχεις τη δύναμη να πεις πράγματα τα οποία παλαιότερα δεν θα έλεγες, να κάνεις πράγματα που παλαιότερα ούτε είχες διανοηθεί να κάνεις και να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος

Εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου». Είπε η Κατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια και στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:

«Δεν ήθελα καθόλου να είμαι συγκινημένη αυτή τη στιγμή, δεν είμαι μετρημένη. Είμαι ακριβής. Για πάρα πολλά έχω στεναχωρηθεί. Είμαι στεναχωρημένη γενικά και παράλληλα δεν είμαι. Σου είπα, όταν ξεπεράσεις αυτή τη κατάσταση που δεν είναι καθόλου ωραία και όπως έχω πει πολλές φορές και στο κλείσιμο της εκπομπής μου πέρυσι, πια πρέπει να μιλάμε καθαρά. Τι έγινε ρε παιδιά; Κάνουμε μια δουλειά, ας τα συζητήσουμε.

Ας κάνουμε τα πράγματα ωραία για να έχουμε πάντα την καρδιά μας καθαρά. Εγώ αυτό που κρατώ και κανείς δε μπορεί να μου πάρει είναι ότι όλους αυτούς που μπορεί στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό ή να με κοροϊδέψουν ή να με προδώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Αυτοί μπορούν: Δεν μπορούν».