Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 15:15

Κατερίνα Καραβάτου: ευχαρίστησε το κοινό στην τελευταία της εκπομπή - Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

H Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε για δεύτερη φορά θετική στον covid19 και δεν έδωσε το παρών στην εκπομπή της στο Mega, «Τι Λες Τώρα».

Μάλιστα, σήμερα 19-6 βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και είπε ότι τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν.

«Σήμερα θα σας έρθω τηλεφωνικά. Δεν είμαι το ίδιο καλά, υπήρχε μια επιδείνωση το βράδυ και δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα. Έγινε μια κατάσταση που δεν είναι καλή… Νομίζω είναι άλλες δυο τρεις μέρες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Όσο πιο πολύ προσεκτικοί μπορούμε να είμαστε, τόσο καλύτερα. Ακόμα κι οι πολύ προσεκτικοί, βλέπε εμένα, μπορεί να την πατήσουν εύκολα» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι οριστικό! Βγαίνει το διαζύγιο με το Mega

Η συνεργασία για την Κατερίνα Καραβάτου και το Mega ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής σεζόν. Και η απόφαση έχει παρθεί. Το κανάλι δεν ανάβει το πράσινο φως για να συνεχιστεί η εκπομπή (τουλάχιστον με την τωρινή μορφή της) και την επόμενη χρονιά. Κάτι που σημαίνει ότι έρχονται διαζύγια.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι η πρώτη που θα αποχωρήσει, αφού ούτε εκείνη ούτε το κανάλι επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Από τη μία τα νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμενε ο σταθμός και η ήττα από τη Ναταλία Γερμανού ήταν μεγάλη. Από την άλλη και η παρουσιάστρια είχε παράπονα για λάθη και παραλείψεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μετά την Καραβάτου θα ακολουθήσει και η Ηλιάκη. Δεν θα συνεχίσει χωρίς την Κατερίνα. Όσο για τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, θα μιλήσουν με το κανάλι και θα αποφασιστεί στη συνέχεια το τι μέλλει γενέσθαι. Και αυτό που καίει τον σταθμό είναι τι θα γίνει τα Σαββατοκύριακα της επόμενης σεζόν.

To ιδανικό για τον σταθμό όπως σας έχουμε αποκαλύψει είναι να έρθει από τώρα η Ναταλία Γερμανού.

Με την οποία ουσιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει τα χέρια για του χρόνου το φθινόπωρο. Τώρα δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Alpha δεν θα την αφήσει έτσι, αλλά θα απαιτήσει τη ρήτρα. Και τέτοιες εποχές κανείς δεν πληρώνει ρήτρα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η εναλλακτική ήταν η παρουσίαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου από την Κατερίνα Ζαρίφη. Στο Μεγάλο Κανάλι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και στο ταμπεραμέντο της.

Υπάρχουν όμως δύο… αγκάθια και αυτό τη στιγμή κάνουν δύσκολο το «ναι» της παρουσιάστριας. Αρκετά δύσκολο για την ακρίβεια.

Το πρώτο είναι ότι η Κατερίνα θα δημιουργήσει μία εκπομπή με ημερομηνία λήξης. Γιατί όπως και να πάει, θα ξέρει ότι του χρόνου έρχεται η Ναταλία για να αναλάβει το Σαββατοκύριακο. Το δεύτερο είναι ότι θέλει να επικεντρωθεί στη νέα σειρά που θα υπογράψουν στο Μεγάλο Κανάλι οι Ρέππας και Παπαθανασίου.

Η Ζαρίφη ήταν εκπληκτική ως Φώτω Γκιουλέκα στους Συμπέθερους από τα Τίρανα και τώρα έρχεται η μεγάλη στιγμή της στην υποκριτική. Αφού θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Μαίρη – Μαίρη – Μαίρη που υπογράφει το πασίγνωστο συγγραφικό δίδυμο. Και θέλει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της φέτος. Ήδη έγινε και η πρώτη φωτογράφηση των τριών πρωταγωνιστριών. Για να δούμε…