Κατερίνα Καραβάτου: Η πρόταση-βόμβα από τον Λιάγκα για το Πρωινό!

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 08:10

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρόταση-βόμβα από τον Λιάγκα για το Πρωινό!

Αυτή κι αν θα είναι έκπληξη. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πολύ έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι πάρα πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά στο νέο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Καραβάτου κυκλοφορεί… ελεύθερη και ωραία έπειτα από το διαζύγιό της με το Mega. H χρονιά δεν πήγε όπως θα περίμενε και η εκπομπή της δεν έκανε τα νούμερα που πίστευε εκείνη και το κανάλι. Έτσι και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Λίγο πριν το φινάλε της στο Μεγάλο Κανάλι, η παρουσιάστρια είχε πει on air: «2 μέρες πριν από το τέλος, θα επιλέξω να κάνω το σήμα της νίκης. Είναι 2 μέρες πριν από το τέλος της σεζόν, 2 μέρες πριν από το τέλος αυτής της εκπομπής. Σας έχουμε ετοιμάσει πράγματα όμορφα, για να κλείσει όπως πρέπει αυτή η περιπέτεια. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και δεν μπορεί το κέφι να είναι τεράστιο. Αλλά, είναι η αγάπη για τη δουλειά τόσο μεγάλη που ειλικρινά αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και πολύ ωραία. Σας το λέω και με αυτή τη συγκίνηση. Και όλοι μας έτσι πρέπει να αισθανόμαστε».

Κανάκης – Αρανούτογλου – Λιάγκας: τρεις ξένοι στο ίδιο κανάλι! Το πρόβλημα που καλείται να βρει λύση ο ΑΝΤ1

Στη συνέχεια ανέφερε:

«Αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα -συνολικά-, έκανα πραγματικά ό, τι καλύτερο μπορούσα. Θέλω να προχωρήσω μπροστά, θέλω ό, τι έμαθα να το χρησιμοποιήσω, ό, τι μου συνέβη να το ξεπεράσω και να είμαι γερή για τα παιδάκια μου».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάρει το μέρος της δηλώνοντας: «Αν ας πούμε η χρονιά αυτή για την Κατερίνα ήταν μια αποτυχημένη χρονιά, ας μου επιτραπεί να πω πως για όλους τους παρουσιαστές οι αποτυχημένες χρονιές είναι πολύ πιο σημαντικές στην καριέρα τους, γιατί αυτές μας γειώνουν και μας κάνουν καλύτερους. Οι επιτυχημένες πολλές φορές μας τρελαίνουν. Να μην στεναχωριέται η Κατερίνα, αν ήταν μια αποτυχημένη χρονιά».

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι δείχνει τη σύμπραξή του στην Κατερίνα Καραβάτου. Και ειδικά μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι την προσέγγισε να είναι μαζί του τη νέα σεζόν. Φυσικά, η κίνηση δεν έγινε εν αγνοία του καναλιού του Αμαρουσίου. Η Καραβάτου μόνο αρνητική δεν ήταν σε αυτό το ενδεχόμενο. Και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες αν επισημοποιηθεί το αντίο της Φαίης στον ΑΝΤ1.

Βέβαια, από την πρόταση μέχρι τη συμφωνία ο δρόμος είναι μακρύς. Αλλά το ενδεχόμενο να δούμε την Καραβάτου μαζί με τον Λιάγκα στο Πρωινό, μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι.