Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: ολοταχώς προς… διαζύγιο! Ποια είναι η επόμενη μέρα τους

Δημοσιεύθηκε: 25 Απριλίου 2021 09:00
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: ολοταχώς προς... διαζύγιο! Ποια είναι η επόμενη μέρα τους

Οδεύουν ολοταχώς προς «διαζύγιο» Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης; Όλα δείχνουν πως ναι έπειτα από τις αλλαγές που ετοιμάζονται στην πρωινή ζώνη του Star. Μπορεί πέρυσι, το δίδυμο (και στη ζωή) να είχε κυριαρχήσει, αλλά φέτος τα πράγματα δεν πάνε όπως τα επιθυμούν.

Καραβάτου και Κατσούλης όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν τα νούμερά τους, αλλά παρουσιάζεται μεγάλη βουτιά στην τηλεθέαση. Και στο κανάλι σκέφτονται πολύ σοβαρά το μέλλον τους. Το συμβόλαιό τους λήγει αλλά δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα για να το ανανεώσουν.

Αντίθετα, τα δημοσιεύματα για διαζύγιο δίνουν και παίρνουν. Και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Ποια θα είναι όμως η επόμενη μέρα για το ζευγάρι; Όλα δείχνουν ότι μετά το διαζύγιο με το Star θα έχουμε και τηλεοπτικό διαζύγιο για Κατερίνα και Κρατερό.

Ο καθένας θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο. Ήδη ο Κατσούλης έχει κλείσει για την ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη αφού τα έχει βρει σε όλα με τη Μιμή Ντενίση. Και όλα δείχνουν ότι θα επικεντρωθεί στην υποκριτική.

Η Καραβάτου είναι δεδομένο ότι θα ψάξει το επόμενο επαγγελματικό βήμα της εκτός Star. Ίσως να είναι ο ΣΚΑΪ ο νέος σταθμός της αφού το όνομά της παίζει για το Big Brother.

Οι εξελίξεις για το ζευγάρι, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να αργήσουν…

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.