Κατερίνα Λέχου: «Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων…»

Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 2021 17:45
Κατερίνα Λέχου: «Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων...»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη της Νάντιας Κοντογιώργη στο «φλΕΡΤ» και παραδέχτηκε ότι στην προσωπική της επιλογή έκανε πολλές λάθος επιλογές.

Κατερίνα Λέχου: «Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων…»

Ισορροπημένη στα επαγγελματικά της αλλά με πολλές αποτυχίες στα προσωπικά της είναι η Κατερίνα Λέχου, η οποία βλέποντας στο ξεκίνημα της καριέρας της ότι την ζητούν για την εξωτερική της εμφάνιση, δείλιασε, έμεινε εκτός για ενάμιση χρόνο, αλλά αποφάσισε ότι δεν θα το αφήσει αυτό που αγαπά και θα αποδείξει ότι δεν είναι μόνο αυτό.

«Το προηγούμενο καλοκαίρι με πολύ ασφαλές συνθήκες γυρίσαμε μία σειρά που μου άρεσε πάρα πολύ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα, αλλά στην σειρά μέσα είναι το νησί. Είναι ψυχολογικό θρίλερ το οποίο έχει και ερωτικό στοιχείο μέσα, όμως ο βασικός πυρήνας του ασχολείται με την δομή της ελληνικής οικογένειας και με τις αρρώστιες αυτής της δομής, οι οποίες αποκαλύπτονται με πολύ αριστοκρατικό τρόπο. Μακάρι να γίνουν περισσότερες δουλειές…», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε και στα λάθη που έκανε στην προσωπική της ζωή.

«Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων, από εκεί ξεκινάει γιατί δεν σου φταίει μόνος ο άλλος πας και εσύ σε αυτόν. Δεν έβαζα όρια, δεν ήξερα τίποτα, πήγαινα έτσι. Μαθαίνεις από τα λάθη, απλώς ήταν μια επώδυνη διαδικασία. Η αγάπη είναι μια πολύ γενική έννοια, αγάπη χωρίς τον σεβασμό δεν υπάρχει. Αγάπη χωρίς αποδοχή δεν υπάρχει. Γι’ αυτό δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, γιατί είναι πολύ γενική. Έβλεπα τρομερές αποτυχίες, δεν μπορούν να φταίνε μόνο οι άλλοι φταις και εσύ. Εκεί πας να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δεις τα θέλω σου». Κατέληξε η ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.