Κατερίνα Λέχου: «Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, θέλουν διαχείριση από ειδικό»

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 2021 15:45
Κατερίνα Λέχου: «Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, θέλουν διαχείριση από ειδικό»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Γιάννη Μπέζο. Είπε πως μέχρι τώρα ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες της, αυτή που είχε μαζί του. Στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή της να κάνει δημόσια καταγγελία στον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Κατερίνα Λέχου: «Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, θέλουν διαχείριση από ειδικό».

«Πόσο πολύ βοηθούσε στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, ήταν ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος του κόσμου για να ανθίσεις τον αγαπώ τον σέβομαι και τον εκτιμώ βαθύτατα. Δεν έχει ανασφάλεια, μιλάει». Είπε για τον Γιάννη Μπέζο.

Η απόφαση για την καταγγελία

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου.

Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο»