Κατερίνα Λιόλιου – «Το Κατερινάκι Σου» : Νέο Τραγούδι & Music Video

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 23:37

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με νέα μεγάλη επιτυχία και γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» μέσα από το νέο της τραγούδι και music video, που μόλις κυκλοφόρησε!

«Το Κατερινάκι Σου», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από το live medley που παρουσίασε η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου πριν από λίγο καιρό και αμέσως έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και hit του καλοκαιριού.

Τώρα, η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» και μέσα από ένα κινηματογραφικό και ξεχωριστό music video, που γυρίστηκε σε διάφορα locations εκτός Αττικής, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου σφραγίζει με τις ερμηνείες της τις νύχτες της Αθήνας, στο «Romeo Club», δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

«Το Κατερινάκι Σου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Κατερίνα Λιόλιου: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου»

Κατερίνα Λιόλιου: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου»

Η Κατερίνα Λιόλιου σε πρόσφατη συνέντευξη έκανε λόγο για την επιτυχία που γνωρίζει φέτος και για όλη τη διαδρομή που έχει κάνει ως τώρα δουλεύοντας σκληρά.

Κατερίνα Λιόλιου: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου».

Για μεγάλο διάστημα ένιωθε ότι την αδικούν, αλλά φρόντισε να κρατήσει σε καλά επίπεδα την ψυχολογία της και κατάφερε να το ξεπεράσει.  Στην παρουσίαση των backstage για το X Factor μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο κυριολεκτικά «τα σπάει».

Τελικά Κατερίνα, φέτος είναι η χρονιά σου;

Είναι μια χρονιά με πάρα πολύ τρέξιμο και κούραση, αλλά νιώθω ότι αποδίδουν καρπούς οι κόποι οκτώ ετών. Αυτά τα οκτώ χρόνια, από τότε που βγήκα από το “Voice”, δούλεψα σκληρά. Άνοιγα μουσικά προγράμματα, έκανα φωνητικά… – την ίδρωσα τη φανέλα. Ήταν χρόνια πολύ χρήσιμα, αλλά δεν ήταν η ώρα μου να βρεθώ στη θέση που ήθελα. Έπρεπε να δουλέψω κι άλλο.

Γιατί λες ότι δεν ήταν η ώρα σου;

Πρώτα το κομμάτι το ηλικιακό. Δε μπορείς να ωριμάσεις στα 19. Όταν είσαι σε εκείνη την ηλικία θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο. Τρως μια ωραία τούμπα, βλέπεις τι ωραίο που είναι το πάτωμα και ανεβαίνεις σιγά – σιγά. Εγώ δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα τη φωνή μου και την ψυχολογία μου.

Τι αποτέλεσμα είχες δουλεύοντας την ψυχολογία σου;

Κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Οι περισσότεροι αυτή τη συμβουλή μου έδιναν, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούν. Μόλις κατάφερα να βρω τον δρόμο μου, βελτίωσα και βρήκα τον εαυτό μου.

Τι είχε μέχρι τότε ο εαυτός σου;

Είχα το σύνδρομο του αδικημένου. Έλεγα, “γιατί δεν τα καταφέρνω αφού μπορώ; Γιατί με αδικούν;” Κατάλαβα ότι τελικά δε σε αδικεί κανένας, εσύ αδικείς τον εαυτό σου. Είπε στο Down Town.