Κατερίνα Λιόλιου – «Το Κατερινάκι Σου» : Στις υψηλότερες θέσεις των μουσικών τάσεων μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα!

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 21:52

Η Κατερίνα Λιόλιου, με ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι σε μουσική Χρήστου Σαντικάι, στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη και σε συνδυασμό με ένα φρέσκο video clip σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, επέστρεψε και ξεσήκωσε το κοινό για άλλη μια φορά!

Το ολοκαίνουριο hit single «Το Κατερινάκι Σου», σκαρφάλωσε στις μουσικές τάσεις του YouTube μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, ενώ βρέθηκε και στο no1 της λίστας των iTunes.

Η Κατερίνα Λιόλιου, παράλληλα με την επιτυχία του νέου της τραγουδιού, ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη και στο «Romeo Club» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

«Το Κατερινάκι Σου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Δείτε το official video στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=k7qHUdloqwI

Κατερίνα Λιόλιου: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου»

Κατερίνα Λιόλιου: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου»

Η Κατερίνα Λιόλιου σε πρόσφατη συνέντευξη έκανε λόγο για την επιτυχία που γνωρίζει φέτος και για όλη τη διαδρομή που έχει κάνει ως τώρα δουλεύοντας σκληρά.

Για μεγάλο διάστημα ένιωθε ότι την αδικούν, αλλά φρόντισε να κρατήσει σε καλά επίπεδα την ψυχολογία της και κατάφερε να το ξεπεράσει.  Στην παρουσίαση των backstage για το X Factor μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο κυριολεκτικά «τα σπάει».

Τελικά Κατερίνα, φέτος είναι η χρονιά σου;

Είναι μια χρονιά με πάρα πολύ τρέξιμο και κούραση, αλλά νιώθω ότι αποδίδουν καρπούς οι κόποι οκτώ ετών. Αυτά τα οκτώ χρόνια, από τότε που βγήκα από το “Voice”, δούλεψα σκληρά. Άνοιγα μουσικά προγράμματα, έκανα φωνητικά… – την ίδρωσα τη φανέλα. Ήταν χρόνια πολύ χρήσιμα, αλλά δεν ήταν η ώρα μου να βρεθώ στη θέση που ήθελα. Έπρεπε να δουλέψω κι άλλο.

Γιατί λες ότι δεν ήταν η ώρα σου;

Πρώτα το κομμάτι το ηλικιακό. Δε μπορείς να ωριμάσεις στα 19. Όταν είσαι σε εκείνη την ηλικία θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο. Τρως μια ωραία τούμπα, βλέπεις τι ωραίο που είναι το πάτωμα και ανεβαίνεις σιγά – σιγά. Εγώ δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα τη φωνή μου και την ψυχολογία μου.

Τι αποτέλεσμα είχες δουλεύοντας την ψυχολογία σου;

Κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Οι περισσότεροι αυτή τη συμβουλή μου έδιναν, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούν. Μόλις κατάφερα να βρω τον δρόμο μου, βελτίωσα και βρήκα τον εαυτό μου.

Τι είχε μέχρι τότε ο εαυτός σου;

Είχα το σύνδρομο του αδικημένου. Έλεγα, “γιατί δεν τα καταφέρνω αφού μπορώ; Γιατί με αδικούν;” Κατάλαβα ότι τελικά δε σε αδικεί κανένας, εσύ αδικείς τον εαυτό σου. Είπε στο Down Town.