Κατερίνα Παπουτσάκη: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου

Συντάκτης: Newsroom

2 Νοεμβρίου 2022 14:13

Κατερίνα Παπουτσάκη: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου, σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife.gr

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του Φθινοπώρου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στα social media, ωστόσο οι φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές υπάρχουν ακόμη, δείχνοντας πως τα χρόνια που πέρασαν μαζί δεν σβήνονται τόσο εύκολα…

Η τελευταία κοινή εμφάνιση

Η τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βρέθηκαν στο Ηρώδειο, ενώ στην πρόσφατη απόπειρα της Κατερίνας ως τραγουδίστρια, ο επιχειρηματίας ήταν απών.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί.

Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε αναφέρει στη –μαγνητοσκοπημένη- συνέντευξη στο After Dark που προβλήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου.

Στην τελευταία live συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον Παναγιώτη Πιλαφά.

Ο γάμος στη Δονούσα

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2012 στο βορειότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων, παρουσία συγγενών και φίλων. Το γλέντι είχε κρατήσει μέχρι το πρωί, με τον γάμο τους να συζητιέται πολύ στα lifestyle έντυπα…

Πηγή φωτογραφιών: ndp