Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ένας χωρισμός είναι σαν πένθος»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Νοεμβρίου 2022 12:26

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα προσωπικά της.

Αρχικά, η πρωταγωνίστρια επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, καθώς μέχρι στιγμής δεν είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», δήλωσε αρχικά η Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια, δήλωσε για το μέλλον της: «Δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά».

Η ηθοποιός δήλωσε σε άλλο σημείο, πως ένας χωρισμός είναι σαν πένθος. «Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, πώς θα μπορούσε να μην είναι; Δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα», είπε.

Τέλος, η Παπουτσάκη ανέφερε πως για εκείνη προτεραιότητα αποτελούν μόνο τα παιδιά της. «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε, με κάθε τρόπο», δήλωσε.

Η Παπουτσάκη και ο Πιλαφάς αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν δύο παιδιά. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύναψαν σχέση στις αρχές του 2012.

Πάντως, γνωρίζονταν για χρόνια μέσα από κοινές παρέες αλλά επειδή ο Πιλαφάς απουσίαζε αρκετό καιρό στις ΗΠΑ δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον.