Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εντυπωσιακή αλλαγή της για τα Καλύτερά μας χρόνια (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 09:30

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και τα Καλύτερά μας χρόνια την τρίτη σεζόν υπόσχονται να είναι ακόμη… καλύτερα. Με πολλές ανατροπές αλλά και μεγάλη νοσταλγία όσων έζησαν τα τέλη της δεκαετίας του 70 και τις αρχές του 80.

Τα καλύτερά μας χρόνια είναι η σειρά της ΕΡΤ που έχει δεχθεί τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια. Και δεν είναι λίγοι που επιμένουν ότι είναι το καλύτερο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Οι πρωταγωνιστές μπήκαν ξανά στη… μάχη προκειμένου από τον Σεπτέμβριο να βρίσκονται ξανά στις οθόνες μας. Για τρίτη σεζόν, αφού η σειρά πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης από τον περασμένο Ιανουάριο!

Στην αρχή του τρίτου κύκλου θα δούμε ότι στο επίκεντρο βρίσκεται η Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη). Η οποία κάνει το μεγάλο επαγγελματικό βήμα, αλλά οι εξελίξεις ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή της.

Η Μαίρη από το Γκύζη, λοιπόν, ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές και γίνεται fashion icon. Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις ανάγκες του ρόλου της, στα Καλύτερα μας Χρόνια, κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού επιστρέφει από το Παρίσι. Και μας δείχνει ένα δείγμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Όπου ανήρτησε στο προφίλ της τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα της εμφάνιση. Με floral φόρεμα με έντονα pattern των 80’s, φουλάρι στο λαιμό και μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της με κοντό καρέ και ανέμελες μπούκλες. Αυτό το look της πηγαίνει πολύ.

Η Μαίρη κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και κόβει την ανάσα φορώντας τα μίνι της εποχής. Με το σώμα που διαθέτει η φυσικά η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να υποστηρίξει άνετα το νέο της ρόλο. Αφήστε που μένει και έγκυος στο 4ο παιδί της και ο τηλεοπτικός της σύζυγος Μελέτης Ηλίας, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η οικογένεια των Αντωνόπουλων στου Γκύζη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Και ετοιμάζεται να μας προσφέρει ξανά γέλιο και συγκίνηση από τις όμορφες αναμνήσεις των… καλύτερών μας χρόνων.