Κατερίνα Παπουτσάκη – Τα καλύτερά μας χρόνια: «Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και τρυφερή, όπως η Μαίρη»

Δημοσιεύθηκε: 2 Αυγούστου 2021 20:15
Κατερίνα Παπουτσάκη - Τα καλύτερά μας χρόνια: «Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και τρυφερή, όπως η Μαίρη»

Η τηλεοπτική Μαίρη Αντωνοπούλου, Κατερίνα Παπουτσάκη, ξεδιπλώνει τον ρόλο της και μιλά για τη σχέση της με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Τα καλύτερά μας χρόνια: «Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και τρυφερή, όπως η Μαίρη».

Η Μαίρη Αντωνοπούλου είναι ρόλος που «έγραψε» με ανεξίτηλο μελάνι;

«Η σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», στην ΕΡΤ1, είναι μια εξαιρετική συνεργασία. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. Ένα τρομερά δελεαστικό πρότζεκτ. Η εποχή, το σενάριο και η δομή του. Το γεγονός ότι είναι μια οικογενειακή κομεντί εποχής, κάτι που δεν είχε συμβεί. Με γρήγορα περάσματα χρόνου. Κοινωνικοπολιτικές αλλαγές. Την ιστορία της τηλεόρασης, μέσα από το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ».

-Ενώπιον του φακού με τον Μελέτη αλλά και λοιπούς… συγγενείς;

«Με τον Μελέτη, από την πρώτη στιγμή, νιώσαμε σαν να είμαστε ζευγάρι χρόνια. Θαυμάζω την Υβόννη Μαλτέζου και χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί. Με την Τζένη Θεωνά, που υποδύεται την αδελφή μου, έχουμε και φιλική σχέση. Εξαιρετικά είναι και τα παιδιά μας, Εριφύλη Κιτζόλου, Δημήτρης Καπουράνης και Μανώλης Γκίνης. Εξαιρετικό καστ».

-Η χειραφέτηση της Μαίρης πέφτει βαριά στον Στέλιο;

«Είναι η σκληρή εποχή της δικτατορίας. Ταυτόχρονα, οι γυναίκες αρχίζουν να επιζητούν την ανεξαρτησία τους, με τη δουλειά εκτός σπιτιού. Να χειραφετηθούν, να βρουν τη φωνή τους. Τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό διαταράσσει τις ισορροπίες μέσα σε ένα οικογενειακό πλαίσιο».

-Τα κοινό σας σημεία με την ηρωίδα;

«Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και τρυφερή, όπως η Μαίρη».

-Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;

«Τις γυναίκες- «πολυεργαλεία». Είναι φοβερές μαμάδες και νοικοκυρές. Πάντα βρίσκουν χρόνο να φτιάξουν κι ένα κέικ. Ταυτόχρονα, δουλεύουν. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν». Είπε στον Τηλεθεατή.