Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βίωσα πολύ άσχημα την προσωπική μου εμπειρία. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν»

21 Μαΐου 2021 20:15

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βίωσα πολύ άσχημα την προσωπική μου εμπειρία. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωϊνό του ΑΝΤ1. Μίλησε για την οικογένειά της, για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για το Ελληνικό #metoo.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βίωσα πολύ άσχημα την προσωπική μου εμπειρία. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν».

Είναι περήφανη μητέρα δύο αγοριών

«Είμαι περήφανη μαμά. Ο μεγάλος γιος μου είναι 8 χρόνων και ο μικρός 2, είναι μεγάλο ζιζάνιο. Είναι πολύ διαφορετικοί. Ο ένας είναι ο διανοούμενος και ο άλλος είναι ο μαφιόζος. Λειτουργούν συμπληρωματικά. όποιο χώρο αφήνει ο ένας τον συμπληρώνει ο άλλος. Ο μικρός είναι δυο χρόνων αλλά επικοινωνιακά είναι σαν να είναι τεσσάρων»

«Τι λες ρε είσαι καλά; Είναι πολύ άυπνα ακόμη. Όχι δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί. Είμαι πολύ καλά. Η ζωή δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει. Και το δεύτερο παιδί ήρθε ουρανοκατέβατο και θεόσταλτο. Είναι όμως πραγματικά συμπληρωματικό. Είναι σαν να κλείνει ο κύκλος και να ενώνεται η οικογένεια». Απάντησε στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει και τρίτο παιδάκι.

Για το Ελληνικό #metoo

«Κάποια στιγμή τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν. Ήταν το κατάλληλο timing. Εύχομαι να είναι εφαλτήριο για να συνεχιστεί αυτό και να καθαρίσει ο χώρος, όχι μόνο για εμάς. Επειδή ο δικός μας κλάδος αποτελείται από ανθρώπους που είναι διάσημοι και γνωστοί και μπορείς να τους ονοματίσεις και να τους δείξεις, αυτό το κάνει πιο δύσκολο να το ξεκινήσεις. Στην τελική ανάλυση τα πράγματα λέγονται με το όνομά τους, καθαρίζουν και φεύγουν. Μπορεί η αρχή να είναι δύσκολη, αλλά το ξεκαθάρισμα θα γίνει.

Σε άλλες δουλειές που δεν υπάρχουν ονόματα είναι δύσκολο να πάρει κανείς την πρωτοβουλία γιατί φοβάται να μην χάσει τη δουλειά του – όπως και στον δικό μας κλάδο. Κι εκεί υπάρχουν νοσηρές καταστάσεις. Ο κλάδος μας απαρτίζεται και από ανθρώπους αξιόλογους, αγαπησιάρηδες και σημαντικούς».

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια δικαίωση για τους ανθρώπους που έχουν παρενοχληθεί και θα πρέπει να μην σταματήσει αυτό και να κρυφτούμε όλοι στα καβούκια μας. Πρέπει να μιλάμε πια. Αυτό είναι το δίδαγμα από την ιστορία. Είμαι χαρούμενη που θα καθαρίσει το τοπίο».

«Βίωσα πολύ άσχημα την προσωπική μου εμπειρία. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Στα 18 δεν ήμουν σε θέση να ξεχωρίσω το καλό από το κακό». Είπε για την προσωπική της εμπειρία.