Κατερίνα Παπουτσάκη: βουτιές στη θάλασσα με σούπερ κορμί

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 11:06

Κατερίνα Παπουτσάκη: βουτιές στη θάλασσα με σούπερ κορμί

Η Κατερίνα Παπουτσάκη άρχισε νωρίς τις βουτιές στη θάλασσα μαζί με τους γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο. Η ηθοποιός είναι ένα summer girl και φροντίζει να μην χάνει ευκαιρία για να περάσει ένα ευχάριστο πρωινό στην παραλία

Για τον λόγο αυτό η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το μπικίνι της, ακόμη και μπρατσάκια, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες της κι απόλαυσε τη θάλασσα μαζί με τους γιους της. Πλάνα από την διασκεδαστική ημέρα τους δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και τα μοιράστηκε με τους ακολούθους της. Οι διακοπές ξεκίνησαν νωρίς φέτος αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς Τα καλύτερά μας Χρόνια.

«A day at the beach 🐳☀️🫶🍉», ήταν η λεζάντα που έγραψε στη δημοσίευσή της.

Η νέα της καριέρα στο τραγούδι

«Το «αδέσποτο σκυλί» γράφτηκε ως ρεμπέτικο, άλλα στη δίκη μας εκδοχή έχει ήχο swing, gipsy jazz και λίγο funk, η μουσική είναι κάτι που με γεμίζει. Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια, πέρασα δύσκολα. Συνέβησαν πολλά και με την υγεία του πάτερα μου και σε προσωπικό επίπεδο. Με το θέμα της υγείας του πατέρα μου, κλείνουμε ένα χρόνο που μας ζορίζει, είχαμε μία έξαρση τον Ιανουάριο. Στην τελευταία παράσταση της «Αυλής των θαυμάτων» έπεσα από ένα σκαλοπάτι και γύρισε το δάχτυλο μου και έπαιξα έτσι στην παράσταση». Ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στα παιδιά της

«Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, το ίδιο και ο Παναγιώτης, ο οποίος λείπει πολλά βράδια από το σπίτι. Πρακτικά αυτό μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Συναισθηματικά δημιουργείται μία απόσταση για την οποία πρέπει να ξαναβρίσκεσαι με τον άλλο και να το ξαναδουλεύεις. Τα παιδιά είναι διαρκής αγώνας, Θέλω να είμαι συνεχώς παρούσα. Οι μαμάδες έχουμε και ενοχικό σύνδρομο, εγώ προσωπικά είμαι φουλ ενοχική. Ο Μάξιμος & ο Κίμωνας είναι γλυκά, καταπληκτικά παιδιά. Είμαι υπερήφανη γι’ αυτά, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά, είμαστε πολύ δεμένοι, τους έχω θηλάσει και μεγάλο διάστημα. Ένα χρόνο τον Μάξιμο & σχεδόν δυο χρόνια τον Κίμωνα».

φωτογραφίες: Instagram- @katerina_papoutsaki