Κατερίνα Στανίση: «Λύγισε» ακούγοντας τον αδελφό της – «Δεν χάρηκε την παιδική της ζωή»

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2023 15:00

Κατερίνα Στανίση: «Λύγισε» ακούγοντας τον αδελφό της - «Δεν χάρηκε την παιδική της ζωή»

Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο αγαπημένος της αδερφός, Ανδρέας Στανίσης, ο οποίος έκανε την τραγουδίστρια να «σπάσει» από συγκίνηση με τα τρυφερά λόγια του.

«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, η Κατερίνα δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Τι άλλο να σας πω για να σας πείσω πόσο δεμένοι είμαστε. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας. Οτιδήποτε κι αν συμβεί εγώ είμαι η ασπίδα» ανέφερε ο Ανδρέας Στανίσης.

Κατερίνα Στανίση: «Βίωσα τη βία στο σπίτι μου - Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα»

Κατερίνα Στανίση: «Βίωσα τη βία στο σπίτι μου – Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα»

Mε αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να ανέχεται στο παρελθόν ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της.

«Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα και δε θα το ξαναέκανα ποτέ. Δε μπορώ το κλείσιμο. Βίωσα τη βία στο σπίτι μου. Έφευγα αλλά είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές που δε μπορείς να τις εξηγήσεις έτσι σε ένα λεπτό. Τώρα νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό. Σκοτώνονται. Ας χωρίσουν. Γι΄αυτό βγήκαν τα διαζύγια.

Τι θα πει “την αγαπούσα και τη σκότωσα;” Έκανα υπομονή, σήμερα, αύριο… Έλεγα θα διορθωθούν τα πράγματα. Και έτσι περνάνε τα χρόνια. Και πέρασαν πολλά χρόνια» είπε η Κατερίνα Στανίση.

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” που δείχνει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας τη δεκαετία του 80 και αποκάλυψε ότι κλαίει παρακολουθώντας τη.

«Εγώ ξέφευγα γιατί δεν πουλάω μπούτια γκομενέ. Πουλάω καριέρα» είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Στανίση για το πως μπόρεσε να αποφύγει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.