Κατερίνα Στανίση: Στο πλευρό της μητέρας της μόλις τελειώνει τη δουλειά της

Δημοσιεύθηκε: 15 Ιανουαρίου 2020 11:37
Κατερίνα Στανίση: Στο πλευρό της μητέρας της μόλις τελειώνει τη δουλειά της

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα φροντίζοντας τη μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με την Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, η τραγουδίστρια δεν φεύγει στιγμή από το προσκεφάλι της 84χρονης μητέρας της, τώρα που την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.
«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες. Έχουμε πάρει γυναίκα να τη βοηθάει, αλλά θέλω να είμαι δίπλα της. Αλλιώς είναι να έχεις τον δικό σου άνθρωπο κοντά σου.
Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να αφήσω τη μαμά μου μόνη της. Νιώθω ότι ο Θεός μου δίνει δύναμη και μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της, χωρίς να υπολογίζω την κούραση. Η ζωή μου έχει αλλάξει καθώς κοιμάμαι μόλις δύο ώρες. Επιστρέφω τα ξημερώματα από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάω και ξυπνάω πάλι νωρίς για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Αυτό που εύχομαι είναι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και δύναμη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα η Κατερίνα Στανίση.