Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Βαγγέλη Σερίφη»

Συντάκτης: Newsroom

8 Μαΐου 2023 19:00

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Βαγγέλη Σερίφη»

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της στο Τύπος Tv μίλησε για την καθημερινότητά της, τη σχέση της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τον γιο τους, Βύρωνα.

«Είμαι ευγνώμων, νιώθω τυχερή, πάνω από όλα όμως είμαι εργασιομανής και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Είναι σημαντικό που η οικογένειά μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να είμαι δημιουργική και πάνω απ’ όλα χαρούμενη. Το παιδί μου είναι ένας άνθρωπος που εξελίσσεται, μεγαλώνει, κάθε μέρα που περνάει το βλέπω να αλλάζει και όλο αυτό με συγκινεί. Ακόμη κι αν είμαι κουρασμένη, ο Βαγγέλης με ξεκουράζει, είναι υποστηρικτικός και λειτουργούμε ομαδικά και οργανωτικά. Αυτό με βοηθάει πολύ», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Στη συνέχεια μίλησε για τον γιο της και κατά πόσο ο ερχομός του άλλαξε τις ισορροπίες: «Μπήκα στο χώρο του θεάματος στα 19 μου, έχουν περάσει χρόνια, έχω ψηθεί ξέρω τι θέλω, ξέρω ποια είμαι. Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο αλλάζουν οι ισορροπίες, αλλάζουν τα δεδομένα και δεν έχει καμία σχέση η ζωή πώς ήταν πριν και πώς είναι μετά. Σίγουρα για εμένα η κάθε γέννηση είναι ένα θαύμα, ειδικά στη σημερινή εποχή που και οι δυο γονείς ασχολούνται με το παιδί (θέλω να πιστεύω). Ο Βαγγέλης έχει αγκαλιάσει τον ρόλο του πατέρα με τον καλύτερο τρόπο και η αλήθεια ήταν κάτι που ήξερα ότι θα συμβεί. Όταν βλέπω τον άντρα που αγαπώ σε μία μικρογραφία, στο γιο μας, το λέω γιατί ο Βύρωνας μοιάζει στον Βαγγέλη, το χάνω το μυαλό μου. Προσπαθώ να κάνω καθημερινά πολλές δραστηριότητες μαζί του, γιατί είναι απολαυστικός και μου δίνει πολλή χαρά. Όποιος θέλει να γίνει γονέας εύχομαι να ζήσει αυτή τη μαγεία».

«Ένιωσα και νιώθω μεγάλη σιγουριά με τον Βαγγέλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον μεγάλο Σερίφη…».