Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της;

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιανουαρίου 2023 14:30

Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της;

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να έχει δηλώσει πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλά για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού αλλά κάποιοι θαυμαστές της θεωρούν πως στην αρχή της νέας χρονιάς ήδη έχει πάρει το δεύτερο ωραιότερο δώρο της ζωής της.

Η Κατερίνα Στικούδη μόλις στα μέσα του Οκτωβρίου γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της Βύρωνα, μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σεφίφη. Η ευτυχισμένη μαμά είχε μιλήσει στο The2night show και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους με την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού: «Μου λέει ο Βαγγέλης να πάμε για δεύτερο παιδί, αλλά εγώ του λέω, ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό».

Η τραγουδίστρια παράλληλα με το J2US, είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο και τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «Μερικοί τον προτιμούν νεκρό» και το full time πρόγραμμά της, είχε και νέες μουσικές συνεργασίες, παράλληλα με τις υποχρεώσεις της μητρότητας, την οποία ωστόσο απολαμβάνει ιδιαίτερα όπως έχει δηλώσει: «Ο γιος μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Είναι καλός και πολύ χαμογελαστός. Τρελαίνεσαι, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί ένα παιδάκι να δώσει τόση ευτυχία αν δεν το ζήσεις».

Κάποιοι όμως θαυμαστές της, άρχισαν να υποπτεύονται πως στην ζωή της έρχεται και ένα δεύτερο παιδί.

Στην ανάρτηση που εκείνη έκανε από την βραδιά του τελικού του J2US, υπήρξαν followers της που είτε ήταν σίγουροι, ευχόμενοι με το καλό το δεύτερο παιδί για τη νέα χρονιά είτε αναρωτήθηκαν αν η Κατερίνα είναι έγκυος.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια.