Κατερίνα Στικούδη: γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια σε καραντίνα (φωτο)

Δημοσιεύθηκε: 17 Απριλίου 2021 22:15
Κατερίνα Στικούδη: γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια σε καραντίνα (φωτο)

 

Η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε τα γενέθλιά της. Φέτος την βλέπουμε να ξεδιπλώνει για μια ακόμα φορά το ταλέντο της στο YFSF All Star. Βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τη μητέρα της και τον αδελφό της!

Η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της μέσα στην πανδημία. Αλλά είναι πολύ χαρούμενη αφού έχει κοντά της, αγαπημένα της πρόσωπα! Η όμορφη τραγουδίστρια που φέτος βλέπουμε να ξεδιπλώνει για μια ακόμα φορά το ταλέντο της στο YFSF All Star. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τη μητέρα της και τον αδελφό της! Η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να στείλει τις ευχές της από το σαλόνι της πολύ απλή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

;

Η Κατερίνα, πόζαρε μαζί με την υπέροχη τούρτα της και ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, γράφοντας: Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις ευχές σας !!!
Με κάνατε τόσο χαρούμενη σήμερα !!! #birthdaygirl ?
Είναι τα δεύτερα γενέθλια μέσα στην πανδημία. Όμως η οικογένεια μου , το χαμόγελο τους , η αγκαλιά τους με έκανε να ξεχάσω για λίγο την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας !!
Ευχαριστώ και το ταλαντούχο κορίτσι μου @adalivitsanou για την υπέροχη τούρτα !

 

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT