Κατερίνα Στικούδη: «Ο Βύρωνας με έκανε να καταλάβω ότι είμαι πιο δυνατή απ’ όσο νομίζω»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Νοεμβρίου 2022 11:33

Η Κατερίνα Στικούδη προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρθηκε στον γιο της, Βύρωνα, ο οποίος την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο δυνατή είναι.

Η τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός Κατερίνα Στικούδη, μοιράζεται συχνά τις σκέψεις και τις απόψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει όσα την ενοχλούν και τη θλίβουν.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και οι ερωτήσεις κάποιων ή τα σχόλιά τους σχετικά με το πώς διαχειρίζεται τη ζωή και την καριέρα της όπως και τη μητρότητα.

Η Στικούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  φωτογραφία με την ίδια να θηλάζει τον γιο της και θυμήθηκε τα σχόλια που έγιναν κατά καιρούς για την ίδια από διάφορους που την έκριναν για διάφορους λόγους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Η τραγουδίστρια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τα εξής:  «Μου λέγανε… Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα;

Μετά μου έλεγαν … Μπράβο που θηλάζεις … δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό;

Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου … ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει … ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες ). Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα … και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης …

Άλλοι είπανε ότι εκανα πλαστικές αμέσως μετά … Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι … όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά … όταν ανέβηκα στο σανίδι … όταν έμαθα πιάνο!

Α ναι θα μου πεις … έτσι είναι αυτή η δουλειά… θέλει γερό στομάχι να αντέχεις !

Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ’ όσο νομίζω, να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα … Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι 💪».