Κατερίνα Στικούδη: οργιάζουν οι φήμες! Περιμένει το πρώτο της παιδί; Οι προσεκτικές πρόβες στο YFSF και η απάντησή της

21 Μαΐου 2021 09:20

Κατερίνα Στικούδη: οργιάζουν οι φήμες! Περιμένει το πρώτο της παιδί; Οι προσεκτικές πρόβες στο YFSF και η απάντησή της

Η ίδια προτιμά να κρατά επιμελώς κλειστό το στόμα της. Μάλιστα είχε αποκαλύψει και σε πρόσφατη συνέντευξή της ποια θα είναι η στάση της απέναντι στη φημολογία. Όμως αυτή έχει φουντώσει για τα καλά τις τελευταίες ημέρες. Είναι τελικά έγκυος ή όχι η Κατερίνα Στικούδη;

Αν συνέβαινε μια εγκυμοσύνη μελλοντικά, δεν υπάρχει περίπτωση να το δηλώσω δημόσια. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Κάποιοι έγραφαν ότι είμαι έγκυος. Μάλλον θέλουν σύντομα τον διάδοχο, ένα μικρό “Στικουδάκι”. Αν βγει όμως Σεφίφης τι θα γίνει;”.

Αυτή ήταν η απάντησή της σε πρόσφατη συνέντευξή της, δείχνοντας ποια θα είναι η στάση της. Τι λένε την ίδια ώρα οι φήμες; Ότι έκλεισε τον τέταρτο μήνα, μπήκε στον πέμπτο και μάλιστα έμαθε πριν από λίγες ημέρες και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Κατερίνα είχε πάρει την απόφαση από την πρώτη στιγμή να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο YFSF του ΑΝΤ1. Ενημέρωσε σχετικά πρόσφατα την παραγωγή για το ευχάριστο γεγονός, καθώς η εγκυμοσύνη της συνεχίζεται ομαλά. Και η ίδια δεν δυσκολεύεται καθόλου στις πρόβες.

Οι φήμες πήραν φωτιά όταν η Στικούδη ενσάρκωσε πριν από λίγες μέρες την Τουρκάλα τραγουδίστρια Hadise. Οι προσεκτικές της κινήσεις στη χορογραφία και η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, έβαλαν πολλούς σε σκέψεις.

Και για να προλάβει τυχόν σχόλια είπε αστειευόμενη προς τη Μαρία Μπεκατώρου: “Κοίταξε να δεις που αυτά τα κιλάκια που δεν έχασα στην καραντίνα με βοήθησαν στο σημερινό look!”.

Τις φήμες για το ευχάριστο γεγονός φούντωσαν και οι πιο συχνές επισκέψεις στα παρασκήνια την ώρα των γυρισμάτων του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη.